Estethica İSTİNYE Park’da

estethica-acilisEthica Sağlık Grubu bünyesinde, Murat Akdoğan, Kaya Peker ve Berkan Demiralp ortaklığında yapılanan İstinye Park Estethica renkli bir açılışla kapılarını açtı. Spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin ağırlandığı açılış davetinde Estethica İstinye Park ın hizmetleri anlatılarak misafirlere çok özel bir gece yaşatıldı.

Yeni Cilt Bakım Yöntemi Dermapen Sadece Estethica İstinye Park’da

Estethica İstinye Park’ a özel bir uygulama olan, cildin kendi iyileşme mekanizmalarını harekete geçiren “Dermapen” yöntemiyle şimdi siz de gençleşin.

Hem kadın hem de erkeklerin en büyük beklentisi olan daha pürüzsüz, dinlenmiş ve genç görünen bir cilt şimdi “Dermapen” yöntemiyle çok kolay. Uzman ekibi ve nitelikli kadrosu ile üstün hizmet anlayışı veren Estethica İstinye Park’ ta bulunan “Dermapen” ile kök hücre, anti-aging, lifting, çatlak ve leke tedavileri ve saç mezoterapileri uygulanmaktadır.

Estethica İstinye Park açılış-3

Amerika’ da en iyi profesyonel cilt gençleştirme cihazı seçilen “Dermapen”, geçmişi Antik Çin tıbbına dayanan mikro iğne sistemini 21. yüzyıl teknolojisiyle buluşturarak, cildin kendi iyileşme mekanizmalarını harekete geçiriyor ve daha sıkı, gergin ve parlak bir cilt elde edilmesini sağlıyor.
“Dermapen” yöntemi, genişlemiş gözenekler, ince çizgi ve kırışıklıklar, ağız etrafındaki çizgiler gibi yaşlanma bulgularının belirginliğini azaltmak, cildi sıkılaştırmak ve daha dinç bir görünüm elde etmek için tercih ediliyor. Bu yöntem, cilt gençleştirme dışında akne ve suçiçeği izleri, estetik sektörünü en zorlayan sorun olan gözaltı morlukları, saç dökülmesi tedavilerinde maksimum verim, cilt çatlakları ve cerrahi sonrası izlerin belirginliğini de azaltıyor.

Tüm deri tipleri için uygun olan “Dermapen” yönteminin avantajları arasında yaz aylarında rahatlıkla uygulanabilmesi, yanık, leke ya da iz oluşturma riskinin olmaması, tüm deri tipleri için uygun olması, lazerle cilt gençleştirme uygulanamayan koyu tenli hastalarda başarı sağlaması, derinin en ince olduğu ve pek çok uygulamada çekinilen boyun, kol içleri gibi bölgelerde de uygulanabilmesi, burun kenarı, göz çevresi, dudak çevresi gibi ulaşılması güç bölgelerin tedavi edilebilmesini sağlaması yer alıyor.

Estethica İstinye Park, geniş uygulama yelpazesine sahip teknolojik cihazlarla ameliyatsız güzelliğin ve estetiğin son teknikleri olan, Beauty Tek ( Hyalonik asitle uygulama) Smooth Shaps (Selülit Tedavisi) Microplus (tüm vücut yüz de sıklaşma ve toparlama Cilt Bakımı ve medikal el ayak bakımı ile sizleri bekliyor.

Dermapen Uygulamaları :
Cilt Gençleştirme Uygulaması:
Cildin yenilenmesi, gençleştirilmesi
Ciltteki lekelerin giderilmesi
Akne izlerinin giderilmesi
Ciltte genişlemiş gözeneklerin yok edilmesi
Cilt çatlaklarının görünümünün azaltılması
Kol ve karın bölgesinde cilt ve doku sarkmalarının giderilmesi

Dermapen

DERMAPEN ile Saç Dökülme Tedavisi

Saç dökülme problemlerinde Dermapen işlemi ardından açılan mikro gözenekler üzerine saç dökülme tedavisi için kullanılan Mezoterapi uygulaması yapılır. Dermapen sistemi sayesinde ürün emilimindeki daha fazla artış sayesinde; çift etki ile onarım, yapılanma ve yapılan tedaviden maksimum verim alınmış olur.Tedavi sürecinde Dermapen uygulaması ile birlikte kullanılan Mezoterapi saç köklerinin kuvvetlenmesini, canlanmasını sağlayan hücrelerin çoğalmasını sağlar.

DERMAPEN ile Anti-Aging :

Kök hücre ve kokteyl ile cildin bozulma sürecinde şok etki
Hücre yaşlanmasında yüksek etkili mucize dokunuşlar
Bitki Kaynaklı kök hücre özü ile derin kırışıklıkların giderilmesi
Cilt elastikiyetinin muhafazası

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir